dubna 10, 2012

Vintage obchody v Praze




Tady jsem objevila nový vintage obchůdek se zajímavými věcmi. Cenová relace za kus je kolem 300 Kč a hlavně budete originální.
Prostory prodejny jsou přehledně uspořádané a světlé a představují tak skvělou možnost objevit retro poklady pro váš šatník. Vintage Fashion Quasimodo nabízí secondhandové oblečení, obuv a doplňky v retro stylu z kvalitních materiálů. Jednou z hlavních předností Vintage Fashion Quasimodo jsou neuvěřitelně příznivé ceny. Veškerý sortiment je tak cenově dostupný pro studenty a doslova za pár drobných pro ty movitější z nás – ceny se pohybují okolo 300 Kč za kus. Vintage Fashion Quasimodo se svými originálními kousky jistě stojí za vaši pozornost. (text z webu)
Obchod sídlí v pasáži Platýz u Národní třídy, abyste věděli kam na lov :)


Druhý podobný obchod s vintage oblečením a doplňky se jmenuje NYMPH a naleznete ho ve Štefánikově a Vodičkově ulici.



U Nymph budete mít vždy jistotu, že zde narazíte na dámskou módu ve vintage stylu, která je neotřelá a originální. Majitelka obchodu vybírá každý kus oblečení osobně přímo v Anglii či jiných státech Evropy a dováží ho pro své obchody do České republiky. Jméno obchodů Nymph bylo inspirováno myšlenkou, že ženy nakupující v těchto obchodech si budou připadat jako nymfy v pohádkovém lese. K tomu, abyste vypadaly dobře, nemusíte v Nymph utratit vůbec velkou částku, průměrná cena zboží se pohybuje okolo 400 Kč. Nabízené zboží je navíc atraktivní a kvalitní a je určené ženám, které vědí, co chtějí. (text z webu)

Žádné komentáře:

Okomentovat