října 06, 2013

Podzimní inspirace aneb nechce to změnu?

autumn 2013


Dr. Martens ankle booties
$180 - theiconic.com.au


Animal print purse
$88 - fashion-conscience.com


Miss Selfridge hat
missselfridge.com



 Podzim. Období z roku nejpestřejší, i když ne každý ho má rád. Nakonec není divu, není to holt, co bývalo. Místo svetrů ze dna skříní vytahujeme zimní bundy a čepice. Naštěstí sluneční brýle nám ještě nějaký ten čas poslouží. Kdo ještě nevyrazil se svým psím mazlíčkem, lidským mazlíčkem nebo s oběma do blízkého lesa nebo parku, ať honem rychle učiní, nebo přijde o plejádu úžasných barev a všeho, co příroda právě nabízí, než to o celé pokryje sníh. Ten je sice ještě daleko, ale jelikož nás už teď obchodní řetězce bombardují mikulášskými a čertovskými postavičkami z čokolád a někde už možná nabízejí vánoční kolekce za bezkonkurenční ceny, nesmíme se hlavně nechat vyvést z míry! Přitom někteří z nás ještě balí kufry na poslední "letní" dovolenou někde v Turecku. To jsou paradoxy!
Nic naplat, není na škodu doplnit a oživit loňskou kolekci a přidat pár nových kousků. Co si takhle koupit výraznou kabelku, nebo klobouk? Něco originálního, v čem vás nikdo npřehlédne? Přestaňte utrácet za kvanta stále stejných triček, tílek a svetrů. Pátým přes devátým akorát utratíte zbytečně peněz a nakonec zjistííte, že "zase" nic nemáte na sebe. Nakoupit základ v H&M v černé, bílé, béžové za pár korun, k tomu skvěle padnoucí džíny třeba ze Zary a výraznější kabát z Promodu nebo Manga? A podzim je váš...

PS: Co si začít psát deník? Jako terapii na podzimní depku mohu vřele doporučit a ta možnost přečíst si za pár let, kde jsem zrovna tento den trávila čas, je když už nic, tak...Báječný!













Žádné komentáře:

Okomentovat